Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Mesterségem címere: Pszichológus

Új sorozat indul, Mesterségem címere címmel. A cél egy-egy szakma bemutatása a pályán lévő gyakorlott, azt a pályát szívből szerető ember segítségével. Segíteni kívánunk, hogy könnyebben tudjatok pályát keresni magatoknak, hisz ahhoz látni kell milyen örömökkel, és milyen nehézségekkel jár egy-egy terület művelése. Elsőként a PSZICHOLÓGUS szakmáról Feketéné Zsígó Marietta mesél Csányi Ágnes riporterünknek.

 

Új sorozatunkban egy-egy szakmát fogunk bemutatni a pályán lévő gyakorlott és sikeres, azt a munkát szívből szerető szakember segítségével. A cél elsősorban, hogy könnyebben tudjatok pályát keresni magatoknak, hisz ahhoz látni kell milyen örömökkel, és milyen nehézségekkel jár egy-egy terület művelése. Elsőként a PSZICHOLÓGUS szakmáról Feketéné Zsígó Marietta mesél Csányi Ágnes riporterünknek. Olyan titkos kamrákba tekinthetünk be, mely ritkán tárul fel előttünk. Tartsatok velünk:) Íme az adás.