Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Mi a fontos, és mi nem? A szelektálás művészete...

Olyan széles skálán mozognak ma előttünk a feladatok, lehetőségek, életfilozófiák, hogy ezek sűrű erdejében egyhamar elvesznénk, ha életünk iránytűje, értékrendünk alapján nem válogatnánk közülük.

Na de hogyan is alakul ez ki bennünk, szülők, nagyszülők, iskola, barátok életesemények befolyásolják, vagy velünk született programok irányítanak bennünket? Mennyire tudatos ez bennünk? S vajon miért veszélyes nagyon, ha saját értékrendünket áthágjuk? A lelkiismeret furdalás és elvesztett önbecsülés akár devianciákba is torkollhat! Szóval hajrá, derítsük fel, mik is a fő értékeink, mi alapján is döntünk életünk helyzeteiben, ÍME AZ ADÁS!