Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

A legnagyobb HIBA, ha nem merünk hibázni!

Tévedni emberi dolog - mondja a régi bölcsesség - ám mintha utóbbi időben elfelejtkeztünk volna erről. Pedig így fedezte fel Colombus Amerikát. Indiát keresve ugyanis egy új földrészt talált. A rosszul elmosogatott petri csészék segítettek Fleming-nek megtalálni az első antibiotikumot, a penicilint!

Ma, talán épp a reklámok hibás elvárásai miatt sokan a tökéletességet hajszolva elfelejtkeznek élni, örülni az életnek, agyonkínozzák magukat. Vagy épp nem mernek belevágni életük nagy útjaiba, szorongva a hibáktól, ami persze az elején minden tanulási folyamatban be is következik. A jó és építő hibakezelésre kerestük a válaszokat diákokkal, szakértőkkel. Íme az adás! Mit szűrtünk le? Ami fontos, legyünk bátrak, és kezeljük hibáinkat, vagy épp másokét helyesen, lássuk meg őket, vonjuk le a tanulságot, változtassunk ha épp arra van szükség, és engedjük el rossz érzéseinket. 

Hisz tévedni emberi dolog, ne felejtsük el!