Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

A szabadidő igazán a miénk!

Azon ritka és klassz dolgok egyike, melyben a legédesebb, hogy mi döntjük el mivel töltjük. Persze lehet, sőt kell, hogy ötleteket kapjunk, és persze legyen belőle egyáltalán, hogy betöltse igazi feladatát, örömöt okozzon és feltöltsön bennünket és barátainkat. Van-e belőle elég, honnan kapjuk az ötleteket hozzá, hogyan tud a munka is olyan jó lenni, mint a szabadidő, erről beszélgettünk kamaszokkal, szakértőkkel!

 A szabadidő választása és eltöltése jellemez minket. Az, hogy mit választunk függ a temperamentumunktól és persze attól is mit láttunk, milyen lehetőségeink vannak. A diákok véleménye szerint az utóbbi időben beszűkült a szabadidő. Ettől hamar fásulttá válik az ember, illetve nincs ideje önmagának, képességeinek és érdeklődési körének megismerésére. Ami pedig rendkívül fontos lenne, hisz a jó önismeret vezethet el ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk való feladatot, hogy a munka is élvezetes legyen. A szabadidőre jó várni, öröm benne lenni és jó visszagondolni rá, főleg ha jól sikerült. Közeledik a nyári szünet, érdemes hát kihasználni, hogy végre jóval több idővel gazdálkodhatunk, egyszóval HAJRÁ! Íme az adás! Adrenalin kedvelőknek ajánlott szabadidős tevékenységek szakirodalma: Ingyen betépni (Drog nélkül-ugyanazt!) Wells, P.-Rushkoff, D.