Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Miben különböznek a csajok és a pasik?

Igen sok mindenben, de ami a legmeglepőbb lelkileg is egészen másként vagyunk mi hangolva csajok és pasik.  John Gray párkapcsolati szakember híres munkája a Férfiak a Marsról jöttek, a Nők a Vénuszról - zseniális pontossággal és humorral pont erről szól. Ahhoz, hogy boldogok tudjunk lenni, és boldoggá tudjunk tenni - ismerni kell saját nemünk bolondériáit, a másik nemét meg pláne! Erről beszélgetünk a következő ajánlott rádiós és televíziós adásokban.

A téma rendkívül vicces,  amint olvasva, vagy hallva  a tipikus viselkedésmintákat és reakciókat  lépten-nyomon magunkra, vagy a nagypapára, vagy épp szerelmünkre ismerünk. John Gray híres Mars és Vénusz könyvei több mint 2000 párral folytatott beszélgetés alapján készültek. A szakember véleménye szerint a legtöbb párkapcsolati konfliktus alapja a férfi-női különbözőség figyelmen kívül hagyása. A különböző kommunikációs stílus, stresszfeldolgozási módszer nemcsak a szerelemben vezet viharokhoz és értetlenséghez, hanem akár anya-fia, apa-lány együttműködésben is nagy gondot okozhat. Kifejezetten meglepő, hogy a televíziós adásban megszólaló párok szakirodalmi kutatások nélkül, tapasztalati úton mi minden különbözőséget fedeztek fel, és hogyan tudnak sikeresen lavírozni, békességet, sőt hovatovább örömöt találni a néha oly nehezen elviselhető másságban. Ajánlom tehát, tanuljuk egymást - Íme a tévés adás:)

Jóval érettebb nőként, valamint fiús, lányos anyukaként vall erről a témáról Mészáros Erika televíziós műsorvezető és tanárnő Csányi Ágnes riporternek a 153 Lélekmód magazin rádiós adásában - Beszéljük a Férfiak, Nők nyelvét helyesen címmel! Íme a rádiós adás.